Oaza de liniște în tumultul orașului

“Schimbi lumea prin îmbrățișări” – mi-a spus cineva săptămâna trecută. Iar eu cred că a reușit să cuprindă toată esența mea și al vieții mele în aceste câteva cuvinte. Pentru mine a fost un moment de revelație, aceasta fiind drumul pe care-l căutam de ani de zile. L-am descoperit în sfârșit!
Doresc să fac din asta principala mea preocupare și ocupație în același timp, așa că pornesc acum pe un drum nou. Drumul acesta va include multe îmbrățișări și multă afecțiune oferită celor care-și doresc. Dacă te simți obosit/ă, stresat/ă, simți că ai lipsă de afecțiune, duci un război interior sau pur și simplu îți dorești o oază de relaxare, unde nu trebuie să faci nimic altceva decât să te lași răsfățat/ă, ai găsit locul potrivit. Am dezvoltat pentru tine 4 tipuri de ședințe de relaxare:

1. Masaj intuitiv – este vorba despre un masaj foarte fin și relaxant, pe care ți-l ofer intuitiv și în funcție de nevoile pe care le ai în acel moment.

2. Oaza de liniște – aceasta este o ședință de îmbrățișări și afecțiune. În timpul acestei întâlniri pot să te țin în brațe, pot să te țin de mână sau pot pur și simplu să stau cu tine într-un spațiu de acceptare, înțelegere și afecțiune necondiționată, în care te poți simți în siguranță și liber/ă să trăiești sau să aduci la suprafață trăiri și sentimente pe care nu ai avut curajul să le trăiești încă. Dacă-ți dorești să povestești te voi asculta cu drag, iar dacă nu, nu voi pune întrebări.

3. Oaza de recreare – aceasta include primele două sedințe, adică o parte de masaj și o parte de liniște împărtășită.

4. Consiliere – aceasta poate fi o întâlnire separată sau poate fi inclusă în celelalte întâlniri. Cel mai mult ajutor pot oferi pe tema relațiilor, atât relația cu propria persoană cât și cu cei din jur (partener de viață, părinți, copii, prieteni). Dar pot fi de ajutor și în depășirea unor momente grele din viață sau prelucrarea traumelor din trecut.

 

Schimb de energie – accept donații, dar nu e necesar.

Aștept cu mare drag să mă contactezi prin mesaj privat sau la numărul de telefon: 0753609481, între orele 12-20.

Monica Pop

PS. Locuiesc în Cluj, aici ne putem întâlni.

Știu că numele site-ului te poate duce cu gândul în altă parte, dar serviciile sunt NONSEXUALE.

 

Poză: https://divineerror.deviantart.com/art/Almost-Perfected-15149448

One thought on “Oaza de liniște în tumultul orașului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s