În drum spre o viață sănătoasă

Și s-a născut într-un final și asta. Îmi făceam curaj de vreo două săptămâni să filmez și am reușît până la urmă. Yuppii! Sunt tare încrezătoare și optimistă acum 🙂

Împărtășesc cu drag și mulțumesc dacă mă urmăriți. Dacă mai lăsați și un like și/sau vă abonați la canal, voi fi și mai recunoscătoare.

Vă îmbrățișez călduros!

Monica

2 thoughts on “În drum spre o viață sănătoasă

 1. Cu tot respectul Iosif, lasă vorbele astea mari și ipocrite. Sau du-le în altă parte, aici nu e loc de ele.
  Referitor la intelesul celor spuse de tine: Dumnezeu îți dă, dar nu-ți pune în traistă. Inspirație se poate găsi în multe feluri, chiar și prin rugăciune, dar nu se slăbește prin rugăciune. Și nici ordine prin viață nu o să-mi facă Hristos. Mă pot ruga la el cât vreau, dacă nu fac nimic, tot același stil de viață haotic o să am.
  Mi se pare că este o greșeală des întâlnită atât în lumea credincioasă, cât și în cea spirituală, că oamenii își imaginează că o să-și rezolve problemele, situațiile, chestiile prin rugăciune sau meditație sau alte practici spirituale/credincioase. Greșeală făcută și de mine,de altfel. Dar la un moment dat tot e cazul să-ți dai seama că nu așa funcționează lucrurile. Rugăciunea/meditația poate fi un moment de reculegere, de inspirație sau chiar un refugiu pentru momentele când te simți lipsit de putere. Dar când te refugiezi în rugăciune și pur și simplu refuzi să ieși de acolo și să-ți înfrunți problemele, rugându-l pe Hristos să ți le rezolve în locul tău, nu mai ești credincios, ești doar laș.

  Like

 2. Da, te-ai înșelat. Acum poate e momentul să găsești pe altcineva, care ți se pare că vede lucrurile mai profund. Poate până la urmă vei găsi pe cineva care-ți împărtășeșe opiniile și vei putea spune în sfârșit că mai există în lume un om bun, profund, cunoscător al adevărului absolut.
  Personal sunt cum sunt, văd cât văd și fac ce fac. Îmi asum și merg înainte.
  Mulțumesc de contribuție și îți doresc o viață faină!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s